12.29 km | 01:13:23

Zin in lang en langzaam. Misschien iets te langzaam. Temperatuur was verrassend hoog, waardoor ik wel wat te drinken mistte.

4 gedachten aan “12.29 km | 01:13:23”

  1. Nou, nou, dat valt allemaal wel mee Stefke. Iedere poging tot lopen is winst, ongeacht de tijd en snelheid. Het is de kunst er plezier in te houden. Ik hoor bij lange na niet bij de snelle jongens en ga daar ook nooit meer bij horen.

  2. Haha, ja dat is ook zo. Ik loop nu een week of zes en merk ook dat mijn leven onbewust verandert. Gezonder eten, vroeger opstaan om voor mijn werk nog even te kunnen lopen, beter voor mezelf zorgen… Dus dat is allemaal pure winst.

    Heb je een Endomondo account toevallig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *