3 gedachten aan “Week 49”

 1. Happy Go Lucky.op de hoes stond ‘Net zo hardverwarmend als Amelie’

  Dt is Top Oss vs Real Madrid of
  Baantjer vs The Godfather.;-)

  Ik vond Heimat 1 toch wel beter dan Heimat 2.
  Heimat 2 was ook goed maar een heel klein beetje langdradig.
  Ik heb u oordeel hoog zitten maar Control is toch wel veel meer waard dan 2 sterren. De andere Joy Division was ook erg mooi van Grant G.

 2. De sterretjes geven niet meer aan dan mijn persoonlijke ervaring. Ooit besloot ik geen mening meer te geven hier op dit domein vanwege een gigantisch overschot aan mening is in de media, maar ik ontdekte dat er dan bar weinig overbleef hier. Over Heimat 2: simpel, deze heeft mijn voorkeur omdat er veel raakvlakken zijn met mijn eigen studietijd, puur persoonlijk dus. Over Control: ik heb hem puur als film bekijkt, nagenoeg los van het biografische aspect en dan is het toch wel een mager verhaal, prachtig in beeld gebracht met enkele zeer goede scenes, En als je dan toch het biografische erbij betrekt kon ik niet geloven dat het zo geweest is, te gestileerd, te weinig leven voor en bewogen leven.

 3. hard moest natuurlijk hart zijn bij mijn berichtje zie ik nu pas.;-) De mooiste aflevering van Heimat tot nu toe zag ik net Heimat 3 : deel4 ‘Allen Geht’s Gut’ waarvan de titel ironisch bedoeld is. vraagje wat betekend het sterretje wat soms tussen een haakje staat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *