3 gedachten aan “week 35”

  1. Vier sterren voor Joop. Het was raar, die man had het steeds over ‘succes’ en ‘kwaliteit’ op een wijze die ik niet kan navoelen. Ik begreep weliswaar zijn enthousiasme, maar delen kan ik het niet. Toen rond een uur of tien de gedachte bij mij opkwam dat het een geanimeerde aflevering was, moest ik tegelijkertijd constateren dat het me geen reet interesseerde. Ik ben maar op een oor gaan liggen.

  2. Misschien ben ik wat te riant met mijn sterren, maar ik me er wel met Joop vermaakt. Naar het slot toe kakte het wel in. Het is een heimelijke nieuwsgierigheid naar het verhaal achter commerci?le successtory’s. Het extra sterretje is ook omdat ik de one-issue-aflevering van vorige week al drie sterren had gegeven.

  3. Ten Zuiden van de Grens is erg mooi,Murakami’s mooiste boek tot nu toe met ‘Kafka op het strand.’
    er komt en hardloopboek van hem uit echt iets voor u denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *