17 gedachten aan “Week 1 van 2021”

 1. Hee Stefke,
  Naar omstandigheden oké, gezondheid, zover bekend ook prima. De lockdown is financieel wel een “dingetje”. En jij, nog ergens aan het lifeloggen?

 2. Hmmm nee, niet echt. Behalve wat ironie en sarcasme op facebook niet echt iets bijzonders. Ik maak soms her en der wat aanstalten om weer iets op te pakken. ‘Het boek’ moet ook eens af gemaakt worden.
  Ik heb seven jaar in de Horeca gewerkt en me tijdens de crisis om laten scholen tot fietsenmaker, maar ook daarin is het kommer en kwel op dit moment. Maar voor de rest gaat het goed 🙂
  Misschien dat ik nog eens iets doe, maar veel zal het niet zijn qua bloggen. Ik kijk graag naar sites als https://goodnighturpis.tumblr.com/ om even weg te komen van de realiteit. Misschien dat ik zo iets wel zie zitten voor langer termijn. Heb nog een mapje vol eigenaardigheden liggen ergens.

 3. Bier rondbrengen op een kapotte fiets. Alle gekheid: wat een gave video. Moest erg denken aan David Lynch en S3 van Twin Peaks.
  Mis de begintijd van het bloggen nog wel eens. Er is van de oude garde bijna niemand meer bezig. Tijd voor een revival?

 4. Ik ben ooit 30 jaar geleden begonnen aan een soort van roman, een boek, fictief, gegrond, heftig, emotioneel, nihilistisch, bizar en super eerlijk. Ik had toentertijd geen idee waar ik mee bezig was en het is tijdens mijn leven ook gedeeltelijk in vergetelheid geraakt.
  Af en toe pakte ik het weer op na een jaar of wat en deed ik er iets mee, maar meestal was er geen tijd voor. Of besef. Of rode draad. En of was ik suf, ergens anders of weet ik veel waar. Ergens in gedachten verzonken.
  Als je na een mensenleven kijkt met de opdracht van: “ik wil graag een boek schrijven” dan heb je er eigenlijk nooit tijd voor of gehad. Want de maatschappij verwacht productiviteit en geen in elkaar gezakte individueel die op z;n kamertje een boek in elkaar zit te knutselen. Linkse hobby’s om het maar zo te zeggen.
  Maar wanneer heb je d’r eigenlijk wél tijd voor? Eigenlijk nooit. En daarom schrijf ik het verhaal verder vanaf het moment waarop het eigenlijk niet meer verder kan. Zaterdag 23 januari 2021 om 9 uur ’s avonds. De lockdown.
  Vanaf nu dus. God bless you and God bless the Kingdom of the Netherlands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *