Spit

Vannacht gebeurde het: ik verdraaide me in bed en hevige pijn schoot door mijn onderrug. Met pijn en moeite ben ik uit bed gekomen en heb een rondje gelopen en daarna toch vrij snel weer gaan liggen. Vanochtend kon ik het bed niet uitkomen van de pijn. Heeft wel een minuut of tien geduurd voordat ik op mijn benen kon staan. Hevige pijnscheuten in mijn onderrug en rechterbil. De huisarts gebeld, maar die is met vakantie, met de assistente de symptomen doorgelopen en zij raadde me aan in beweging te blijven en dat doe ik nu. Als het zaakje doof wordt, gaat uitstralen naar mijn onderbeen, of ik mijn ontlasting laat lopen moet snel terugbellen. Nu loop ik hier een beetje als een halve kwezel door het huis en tik uit verveling dit stukje. Ik ben wel enorm geschrokken vanwege het idee dat het ernstig zou kunnen zijn en nu ik wat meer lees op internet, alle symptomen wijzen op spit, ben ik wel wat gerust gesteld. Dat je weer even op je plek gezet wordt.

3 gedachten aan “Spit”

  1. Dat is spit! Met die klachten ben ik ook eens bij de huisarts geweest (ik dacht hernia met een grote H). Toen zei hij: "Doe je schoenen en je broek maar even uit." "Tsja, dat lukt me dus niet."

    Gaat vanzelf weer over.

  2. het is nu gelukkig een eind achter de rug. Zover de pijn het toeliet ben ik mijn dingetje blijven doen en er lukt steeds meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *