Nog precies een week

Zojuist vijftien kilometer hard gelopen, de afstand van aanstaande zondag. Ondanks een plensbui ging de tweede helft fantastisch. Omdat ik het fietspad op en neer loop krijg je een aardig beeld van het verloop van de twee helften van de gelopen afstand. De tweede helft was twee en een halve minuut sneller dan de eerste. De eerste helft heb ik vooral mijn best gedaan niet te snel maar gewoon lekker te lopen. Omdat ik koud start met lopen verlies ik de eerste twee kilometer al gauw een minuut. Aanstaande zondag lijkt het me zaak eerst goed op te warmen en dan de eerste twee kilometers rustig op te bouwen en dan te gaan vlammen, dat wil zeggen de afstand continu aan te vallen.

<%image(20061113-15km_fietspad.jpg|500|251|15km fietspad)%>

Eén gedachte over “Nog precies een week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *