Gelikte lucht

Dat Apple stabiele software maakt is alleen maar marketing dat is uitgegroeid tot mythe. I-tunes bijvoorbeeld is om ziek van te worden. Ik heb al 3423 keer de bibliotheek opgebouwd. In de afgelopen jaren is mijn windows machine minder vaak vastgelopen dan mijn macbookje. Gelikte lucht

4 gedachten aan “Gelikte lucht”

  1. Mijn iTunes heeft in de 6 jaar ofzo dat ik het gebruik misschien 3x zijn bibliotheek opnieuw op moeten bouwen. Doe ik dan iets fout?

  2. Ik vraag teveel van het spulletje. Ik wil mijn muziek op een nasdrive met verschillende apparaten kunnen afspelen, maar dat wil apple niet. Die willen alleen hun eigen harde waren slijten. Mag allemaal, maar daardoor blijven hele volksstammen Babylonisch kloten.

  3. Ja, dat is een bekend gegeven, als je buiten Apple wil werken is dat lastiger. Toch beheer ik mijn fotocollectie buiten iPhoto al jaren gewoon handmatig. Voor iTunes is echter niet echt een fijn alternatief, tenminste, pas nog Songbird geprobeerd, maar dat was het toch ook niet.

  4. Nooit hoeven doen in al de tijd dat iTunes er is. Maar ik gebruik het ook alleen op 1 machine, zonder wireless geNAS; en mijn verzameling is ook niet zo groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *