281003

De wind hangt stil - dit is het afscheid de zwarte wolken zoel en somber - wijd over nachtelijke landen. Het loof beweegt niet - en ik weet niet wat gebeuren zal.


[meer]


playdamage


In de rubriek nummers-uit-de-oude-doos-van-bands-die-het-gewoon-niet-gehaald-hebben: Autumn Twilight van Cathedral. negentiger-jaren-Black-Sabbath met de dronken zeemanvocalen van Napalm Death fossiel Lee Dorrian. Inclusief troebele video, speciaal voor u gedeeplinked in een moeite door...


Mijn eerste drie minuten hardlopen waren een hel: pijn in mijn longen van teveel koude lucht, stijve benen, en jeuk van zweetklieren die in geen jaren dienst hadden gedaan, slijmerig vocht uit mijn longen gespogen dat zich in uithoeken leek te hebben schuil gehouden; ik ben weer eens te hard van start gegaan. Toch ben ik voornemens trouw te blijven aan mijn trainingsschema, zeker nu ik gelezen heb dat hardlopen als antidepressivum kan werken. Wordt een vrolijke boel hier en het einde van dit weblog.


271003

Ik zag zaterdag een deel van de Carlo en Irene Show en ik voorspel een ernstige toename van het aantal zelfdodingen onder jongeren van gescheiden ouders, toename in gebruik van selectieve serotonineheropname-remmers en een toename van harddrugsverslaving in kleine tot middelgrote plattelandsgemeenten, in de komende vijf jaar. Te zijner tijd zal BDN hier zeker op terugkomen. (red.)


Over continuiteit geschreven, al vijfentwintig jaar timmeren ze aan de weg, het drietal van Kings X. Toen ik ooit de langspeler getiteld Gretchen goes to Nebraska kocht was ik verkocht. Een groovy mix van metal en Beatles. Ondanks hun doorzettingsvermogen en talent zijn ze nooit echt van de grond gekomen. Op groovemachine.com vind je wat multimedia om een indruk te krijgen van X' verdiensten.


nondeju, mijn teenagel gescheurd, gloeiende


231003

Vijfenzeventig seconden Marcel van Eeden

[ ctrl-c-v Hinke]


thank you for visiting


Gepost door uw eigen favoriete Joost van Velthuizen £


latourdebabel.com


Omdat Niemsz dagelijks Diesel draagt meent ie aanspraak te kunnen maken op de diepere ideologieen van het merk, die zouden als gegoten mogen zitten, maar werkelijk, de naad ervan schuurt in mijn reet: Today we worked hard

Frederik van Eeden

De Noordewind.

De wind waait hoog en kent de menschen niet.

Hoog wil ik stijgen met den Noordewind,
boven 't gerucht der stemmen -- boven 't licht
der volle straten. Weg! het warm gewoel,
de weeke druk van menschen om mij heen!

Ik wil ééns vrij zijn, ééns oneindig vrij,
dat er geen liefde en lachen om mij is,
geen zoete stem, geen blik van vrienden-oogen
geen weekheid en geen weemoed en geen lust.

'k Wil eenzaam stijgen in den Noordewind,
die in den killen nacht gestadig waait
groot en onwetend.
Stijgend wil ik neerzien
met kouden blik en onbewogen mond
op wat voor eeuwig wegzinkt onder mij.

En als de passies, die 'k heb liefgehad,
zich aan mijn kleedren hechten en 't gelaat
met schreien heffen en mij angstig vragen,
hen niet alleen te laten in den nacht . . . .

dan zal ik zwijgend hun gekromde handen
losmaken van mijn kleed, -- en als zij vallen
zal ik niet sidd'ren bij den doffen slag . . . .

maar zingend rijzen in den kouden nacht.


221003

Lees momenteel Dirk van Weelden's looptijd, over een boek hardlopen en ik
moet zeggen dat het erg inspirerend is. Ik heb me vanmiddag een loopklofje
aangeschaft en ik ben toch wel serieus om na 14 jaar weer eens iets aan
sport te gaan doen. Er moet namenlijk iets gebeuren, er moet iets doorbroken
worden anders dreig ik te verdrinken in leegheid. Goed.


191003

Eerst heb je de ondernemers, de mensen die het opbouwen en dan komen de regulieren, de ambtenaren, altijd, en die maken de zaak kapot. Dus geef nooit toe aan een ambtenaar, nooit, hij zal niet zegenvieren, al moet je hem de strot afbijten boven zijn witte boord, op leven en dood.


151003

Ofwel Entombed met als een toegift een video.


141003Ik zal heen gaan. En ik zal me vermenigvuldigen. Maar eerst moet er nog een boek geschreven worden.


121003

zit momenteel in een chorizo-periode. Chorizo in als voorafje, Chorizo bij het brood, Chorizo bij het bier, Chorizo bij de wijn, Chorizo tussendoor, Chorizo als toetje. Er is wel een grens aan de Chorizo-consumptie, af en toe is een zurig stukje met geweld op de terugweg.


Hij, blond en lelijk gespiert, met kringelende aderen dicht onder de huid, lachte vreemd . Hij leek hierbij zijn nekspieren ernstig geweld aan te doen. Met krachtige halen zoog hij zijn longen vol met lucht en liet zijn stembanden krijsen. De rust die me zojuist nog weldadig mijn gemoed streelde, was omgeslagen in angst en zeven kleuren stront. Nee, mijn middagje naar de speeltijd met mijn zoonje Bart kreeg een zonderlinge wending. Het was een verandering die zijn leven op de kop zette, een tegendeel van verbetering, een ommekeer waardoor boven onder werd en onder boven, een kentering, een peripetie en een persoonlijk drama.


101003

NIEMSZ WANGTOEPT IN BRUGGE DE TRAUERMARCH. IM GEMESSENEM SCHRITT.STRENG .WIE EIN KONDUKT. ERSTER TEIL SYMPHONIE NR.5.GUSTAV MAHLER


Omdat ik overweeg meer life in mijn log terug te laten komen, wat betekent relatief wat minder coute que coute marginale vervreemding. Daarom teken ik hier op, dat ik, op donderdag 9 oktober 2003, zo rond 23.00 uur Grand Cafe Boulevard van Thomas Lieske heb uitgelezen. En dat het me tot droefheid gestemd heeft, het slot van dit bij vlagen volkomen schrijfsel. Niet geniaal, zoals bijvoorbeeld natuurlijk De Asielzoeker, maar wel heel erg goed gedaan. Een boek dat nog wel een tijdje zal nagalmen in de pap tussen mijn oren.


051003

Ik ga er een paar daagjes met H. vandoor, onze zinnen verzetten van wat met rede genoemd kan worden Het Grootste Kutjaar Van Het Millennium. Naar Brugge gaan we. Om niet voor Hollander te worden aangezien heb ik me voorgenomen Engels te gaan lullen of mijn zuidelijk accent in te zetten. Hollanders worden toch over de hele wereld achter de rug uitgelachen; kokervisie van zich rijk rekenen.


031003

Het speelt niet meer in de tegenwoordige tijd en ook niet in deze ruimte waar wij huizen. Het geestwater klotst en deint, en komt niet meer tot rust. Het lijkt een bovenmeer dat men kent van horen zeggen en wie er ooit was is voor eeuwig gegaan.


021003


011003

Dat je blauw ziet van de groene vingers die proberen je poepgat te beroeren, spammers.


vorige