310803

Had ik maar minder talent en een doel.


Mijn naam is Stefan Klee (26.08.2003)
Mijn naam is Stefan Klee en dit is het vervolg op lifelog.
Ooit begonnen als parodie op mijn eigen bestaan en nu
de parodie zelf geworden. Vraag me niet waarom ik het
doe, het zal wel iets met drang en dwang te maken hebben.

[meer]


260803


Het hooge woord moet eruit. Na een studie van tenminste tien jaar moet worden geschreven:

CINEMA HEEFT DE LITERATUUR VERSLAGEN


240803

PRIMUS IS BACK!
Fall tour and DVD/EP with original drummer Tim Alexander...!

In June, three old friends reconvened at Rancho Relaxo and recorded 5 new songs. Some of these musical ideas were generated in May in LA, when Les Claypool, Larry Lalonde and Tim Alexander (don't call him "Herb") first got back together and spent 3 days jamming, testing the waters, feeling each other out and working on new jams.
The new songs are "The Carpenter and the Dainty Bride," "Pilcher's Squad," "Mary the Ice Cube," "The Last Superpower aka Rapscallion," and "My Friend Fats."

"The track 'Pilcher's Squad' was written and recorded in one afternoon. The lyric was inspired by the activities of the notorious Sgt. Norman Pilcher, a London police detective that used to bust Pop stars (including John Lennon and George Harrison) in the late sixties for drug possession. He was later convicted and subsequently jailed six years for planting evidence," states Les.


MP3 van de week / 3

MY NAME IS MUD

My name is Mud
Not to be confused with Bill or Jack or Pete or Dennis
My name is mud and it's always been
'Cause I'm the most boring sons-a-bitch you've ever seen
I dress in blue-yes navy blue
From head to toe I'm rather drab except my patent shoes
I make 'em shine, well most the time
'Cept today my feet are troddin' on by this friend of mine
Six foort two and rude as hell
I got to get him in the ground before he starts to smell

My name is Mud

My name is Mud,
but call me Alowishus Devadander Abercrombie
That's long for Mud, so I've been told
Told that by this sonsabitch that lies before me bloated blue and cold
I've got my pride, I drink my wine
I'd drink the finest except I haven't earned a dime in several months
Or were it years
The breath on that fat bastard could bring any man to tears
We had our words, a common spat
So I kissed him upside the cranium with an aluminum baseball bat

My name is Mud

 


210803

een extra lange editie met een erg stoute kunstenaar in de hoofdrol; ik vond zijn doeken altijd al aan de grote kant, maar wat of dat ermee te maken heeft?


190803

ik ben weer eens voornemend, de voornemens van een rusteloze geest zonder zelftucht. Het idee is, ten behoeve van enige diepgang, met maandelijkse thema's te gaan werken. Dit idee is verre van nieuw, maar nu ben ik voornemens me het eens ernst te maken. Ten behoeve van de vorm en afmeting zal ik hiermee op 1 september beginnen. Het thema zal dan zijn: de geschiedenis van invloed van industrialisatie op de weserse cultuur. Dit naar aanleiding van van de tentoonstelling die ik in Berlijn zag, Die zweite Schöpfung. Zover ik het als oerlogger kan bezien is dit nog niet eerder zo gedaan en daarom neem ik me hier het recht dit splinternieuw fenomeen te betitelen met de revolutionaire term: themalog. Niemsz, 's Nederlands eerste themalogger. Het uitspreken van deze woorden zalft mijn oor, streelt mijn ego. 1 september en nu proberen het niet te vergeten.


170803

0z


Hoe graag zou ik nu niet een aardig stukje schrijven. Een stuk, goed slecht geschreven, diepzinnig aan het oppervlak, maar ook pijnlijk verzachtend en vrolijk droef, als het even kan uitbundig met ingetogen randjes.


150803


120803

Ik kom momenteel niet verder dan mijn eigen oppervlak. Ik ben ondoordringbare buitenkant, Binnen borrelt het, een soep van maanden staat er te koken. Die soep zet je geen gast meer voor, ik eet daarom veel buiten de deur. Kon ik maar binnen, ik flikkerde de duivelsdrek zo in de zink


Het shirt zit me te strak, zijn naad schuurt. Ik heb me een ander aangemeten. Zo een vreeslijk lelijke los geval, een net zonder mouwen. Misschien zie je me er nog we ergens in rondsjouwen, de kans is groot want ik ben nogal opzichtig aanwezig.

legenda

blauw = zo goed als gelogen


110803


100803

mijn oksels doen gewoon pijn van het zweten


trek de nieuwe Luba maar eens na, nu


aanbeelden [ctrl-c-v leeskamer]


050803

En natuurlijk gaat Niemsz naar de AH, alleen omdat ze daar de verse mint hebben die zijn vrouwtje op het lijstje heeft gezet. Voor die verse mint sleept ie zich door de vuur van de marketinghel, betaalt ie zoveel teveel dat het hem bijna niet meer smaakt.


Hij liep leeg, dat zag iedereen. Toch heeft hij zo nog lang rondgelopen. Op het laatst lag hij in de badkuip te vergaan. Een stank, niet te harden.


Ben jij als kind wel eens op je bek geslagen en heb je zelf wel eens iemand gruwelijk in mekaar gebutst. Nou???


0 (ctrl-c-v scorelog)


040803


010803

ik vlieg voor onbepaalde tijd naar hogere sferen met de nieuwe plaat van Jane's Addiction. Als ik weer terug ben, een reisverslag.

live registratie van Price I Pay
live registratie van Hypersonic


vorige