300403

Group Z, Belgium

Last update: 26 July 1998290403

"The guys love it"


Dat je het zoeken gevonden hebt, want zoeken duurt vaak lang en vinden maar een moment.


260403

Of je ijs lust. Een stang ruw halfweg. Het slikt wat roestig. Het ging ook zo enthousiast. 15 mm verwrongen geweld tot pap. Je tong wezenloos gemarineerd, stukjes tand verkleefd, aan gruzelementen, tot moes geroerd. Nee, geef mij maar een ijs op zo een avond als deze, dat is echt wel fijn.


250403


240403


Erg bemoedigend zijn dan de berichten over sars of de vogelpest of het volgende artikel in de groene: Dé bedreiging van de 21ste eeuw


230403

Zo een mooi weer en dan binnen een uur gegrepen door de griep en niets dat dan nog helpt


220403

Eindelijk, mijn machientje snort weer als vanouds. Wat was er nu dan toch aan de hand. Nu, zijn brein was een beetje oververhit. Ik dacht, zo een 55 graden daar moeten zijn celletjes toch wel lekker in gedijen, maar op onverwachte momenten dan kreeg die een epileptische aanval. Maar zoals dat zo prachtig kan met machines, je stopt er een nieuw onderdeeltje, een ventilator die het geestje tot rond de 32 graden koelt en hups, vlammen, gassen, gaan over die lege snelweg.


210403


Paasvuren, een inventarisatie


170403

Het dagelijks opwaarderen van deze pagina lijkt niet langer gegarandeerd. Voor een groot deel wordt dit veroorzaakt doordat mijn gereedschap verzaakt. Een bewust hulpmiddel dat belooft dromen te weven laat het werkelijk gruwelijk afweten. Al ik er een paar regeltjes tekst inklop dan: pats!! knalt het hele zaakje eruit. Misschien dat een verdwaalde techneut een mogelijke oplossing heeft. Ik heb inmiddels alle hoeken van het www gehad. Een andere oorzaak voor een laag log level is dat enige projecten waar ruim een jaar de tijd voor stond nu in drie maanden erdoorheen gejast moeten worden, dit in verband met mijn op handen zijnde vaderschap.

Waarschuw even als het geheel hier een natte krant van weekheid dreigt te worden. Dank U.


100403

Je conformeert je met een merk. Je hebt een petje, een T-shirt, een screensaver en een gruuuwelijke hoofdpijn.


090403

Ich bin wieder zurück von Ferien bei Föckinghausen. Het ergste is dat mijn machine helemaal naar de föck is. Föcking windows xp. Föcking windows 98. Föck you.


010403

Aanstaande zondag 11.00 uur Ned. 3


vorige