300104

Tijd om te gaan tranen aan de Zaan
Omdat de laag ligt te vergaan, ju.


300104

jnnk


250104


Vandaag geef heb ik de behoefte de mensheid in te delen in daders en slachtoffers en me af te vragen tot welke categorie ik het liefst behoor.Blijft de grote vraag: "waar zit de handel aan de binnenwand, fig.11" ???????????
The great question is: "where is the handle on the moveable insite wall, fig. 11" ???????


210104

Schrijf het in je arm, beest
Heel langzaam aan, scherp en diep
Zo diep, je proeft het bloed in je mond

Omdat ik wil dat je het voelt, direct, zonder de grote dramatische vervager.


200104

3 mijlpalen:

  • vroeg gaan slapen, want ze zeggen dat dat goed is voor Niemsz
  • ik heb vandaag keurig mijn hardloopschema voltooid, op naar de 10 kilometer
  • weer eens een prentje gemaakt en ingescand met men nijje skenner: Niemsz kijkt terug op 2003


190104

Sneeuw en ijzig, dat is de winter en niet deze druilerige zomp. Ik ga maar weer eens eeuwen terug, toen de jagers nog terugkwamen van de jacht.


150104

Om de liefde met Hans Teeuwen te bedrijven moet je naar The Industry of Love. Niet zijn beste maar altijd nog beter. En Dee eF-geprueft


DIE SAU...


130104

De taalbanalisering van het huidig journaille: “Deze middag heeft een scholier een conrector een kogel door de kop gejaagd”. Woorden van vergelijkbare strekking kwamen vanavond geregeld langs in de media, net als de verwondering over hun betekenis en oorzaken. Het gebruik van zo een taal bewijst valse verwondering en die het gebruiken bewijzen onderdeel te zijn van onze maatschappelijke misère. Deze taal geeft precies aan wie we zijn en waar we staan nu.

Hoe schoon en stichtelijk waren de volzinnen gebezigd in de tijd dat iemand nog gewoon levensgevaarlijk in het hoofd was getroffen: de tijd van het polygoonjournaal


www.paulvandereerden.nl

[ctrl-c-v Cioran]


Woehaaah, ik heb greymatter opgegraven; na anderhalf jaar snort het scriptje weer als vanouds of is het een laatste stuip???

 

 

[4]

 

120104

Zeperd, mijn vriendin is een soapie...


110104

Zoals ik ooit in de ban van het internet was, zo ben ik nu in de ban van het boekbinden. Het is begonnen met het plan om een fotoboek te maken voor ons overleden dochtertje Sterre. Het project is inmiddels helemaal uit de hand gelopen. Het wordt nu een met de hand ingebonden fotoboek, met een beschilderde linnen band, verlucht met aquarels en pentekeningen. Mijn vaardigheden heb ik ervoor moeten reanimeren, dat betekend versneld alle stadia weer eens doorlopen. Het inbinden vraagt om band, een boekenpers, boekbindergaren, linnen, kapitaalband, gaas, boekbinderslijm, stijfsel, bord, afbreekmes, stalen liniaal, vouwbeen. De technieken haal ik uit het enige boek dat momenteel verkrijgbaar is, een handboekbinder in de buurt en het internet:

- Bookbinding at the Recknynge Press
- The book arts web
- Discover bookbinding
- Boekbinden, opknappen van pocketboekjes


Van Altena: 'Jojo bukte zich om de twaalfduizend gulden op te rapen en in zijn binnenzak te proppen. Voor zijn vertrek ontving Brel van de VPRO ook nog een enorme, platte kaas. Jojo zat aan het stuur van de zwarte DS, met naast zich een tierende Brel met die kaas op z'n knie‰n.' Brels tirade stopt pas als Van Altena afscheid neemt en in plaats van het gebruikelijk Bon voyage, Allors Jacques, bon frommage zegt. [meer + het werkelijke optreden in real]


100104

75 jaar


050104

Waarom zou ik 2004 niet beginnen met het begin van de mensheid? Vanavond werd het programma in den beginne uitgezonden met Bram Vermeulen over een alternatief scheppingsverhaal gebaseerd op de bevindingen van Zecharia Sitchin. Het verhaal verandert geen zier aan mijn zijnswezen hier en nu maar ik vond het prachtig. En nog leuker: het is niet geheel en al onmogelijk, een mythe opgewaardeerd!!


vorige